Locuitorii din Aiud terorizati de maidanezi

Localnicii din Aiud şi cei din localităţile învecinate sunt înspăimântaţi de înmulţirea peste măsură a numărului de câini maidanezi. Mai mult, oamenii din Sâncrai, o localitate de lângă Aiud spun că au făcut nenumărate plângeri şi au cerut edililor să rezolve problema câinilor maidanezi, însă fără niciun rezultat.  Părinţii se tem să îşi mai lase copiii singuri pe stradă, aşa că îi însoţesc peste tot.

„Nu mi se pare normal să trăim cu frica zi de zi că copiii noştri o să fie muşcaţi de câini. Cred că orice părinte ar gândi la fel ca şi mine”, a declarat o locanică.

„M-am dus la magazin şi mergând pe drum cu bicicleta a trebuit să mă cobor jos de pe ea că vreo cinci, șase câini au venit dupa mine, erau gata să mă muşte”, a adăugat altă localnică.

Supărată că autorităţile nu şi fac treaba, o femeie a adunat în curtea ei, 14 câini din sat. Speră acum să le găsească tuturor străpâni.

Sunt foarte mulţi pe stradă în continuare, înmulţirea lor este deja necontrolată. Eu am încercat cât am putut să-i izolez, să le creez nişte condiţii”, a declarat Florentina Barbu.

Probleme sunt şi în Aiud. Aici, chiar medicii confirmă înmulţirea câinilor maidanezi.

Sursa : www.digi24.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s